Sisteme Boyun Eğmeyenler

Aziz Yıldırım döneminde kazanılan tüm şampiyonluklar sistemle boğuşarak/sisteme RAĞMEN kazanılmıştır
Sisteme Boyun Eğmeyenler

1-Sn Aziz Yıldırım döneminde kazanılan tüm şampiyonluklar sistemle boğuşarak/sisteme RAĞMEN kazanılmıştır. Nitekim 2011 şampiyonluğumuz sisteme BOYUN EĞİLMEDİĞİ için kumpasa/darbeye konu olmuş “haddini aşan"F.Bahçeye dönemin kurumları üzerinden HALA varlığı süren ayar çekilmiştir.

2-Sisteme boyun eğmemek illaki sistemle KAVGA ETMEK değildir. Gücünü göstermek,kararlı olmak, sistemin kanallarını işlemez kılmak ve en önemlisi sistemin karşısında topyekün durarak, birlik ve beraberlik içinde hareket etmekle olur.

3-Sn Ali Koç’un 2012’de " gözümün üstünde kaşım var” diyerek Yönetimden ayrılması, ardından sistemin, insanlık tarihinin en bilinen yöntemlerinden biri olan “böl, parçala, yönet” yöntemiyle ektiği tohumlara gereken karşılığın verilememesi, süreci istenmeyen noktaya getirmiştir.

4-Sn Ali Koç’un 3 Temmuz davalarının F.Bahçe adına doğrudan mağduru ve mücadele lideri Sn Aziz Yıldırım’a davaların sonuçlanıp, gaspedilen haklarımızın alınması için destek verip sonrasında aday olmak varken seçimden bir yıl önce acele adaylığı mevcut iç çatışmayı beslemiştir.

5- 2018 döneminde “3 Temmuz lafından bıktık” diyenlerin,son yıllarda 3 Temmuz söylemine sığınması adil değildir. 3 Temmuz hala sürmektedir Sn Ali Koç’a bekleyip süreçlerin sonunda çok daha güçlü gelmesini önerenlerin gördüğü, onun bu kavgayı hakkıyla veremeyeceğini bilmeleridir.

6- Zira Koç grubu şirketlerin borsa değerlerinin son 10 yılda % 1404 ile % 8803 çerçevesinde artması aslında dönemin en büyük faydasını gören kesim olduğunu gözlerden saklamamaktadır. TÜSİAD’ın son açıklamaları da ekonomik düzenlemelerden duydukları mutluluğu ifade etmektedir.

7- Her iki tarafın YK listelerinde kimi F.Bahçelileri mutlu etmeyen isimlerin olması eleştirilebilir ama bu Fenerbahçemizin DNA’sına doğrudan olumsuz bir etki yaratamaz. Fenerbahçemizin kahir kongre üye yapısı ve tarihsel çizgisi buna izin vermez.

8- Zira aslında ne yazık ki YK üyelerinin değil Başkanların hakimiyeti olan bir anlayış tüm kulüplerimizde olduğu gibi kulübümüzde de egemendir. Korkulacak bir gelişmeye Fenerbahçe camiası izin vermediği sürece Başkan adaylarımızın da izin vereceğini sanmıyorum.

9-O halde geriye ne kalıyor Kulübümüzde 2018’e benzer bir dip dalgası yenilenme yeni bir heyecana yelken açma, çocukların mutluluğunu sağlama arzusundadır Sadece 3 yıl için görev talep eden Sn Aziz Yıldırım’ın önüne engel çıkarmak Sn.Ali Koç’un 2018 deki hatasını tekrarlamasıdır.

10-Eğer Sn Ali Koç seçilir ve başarısız sonuçlar alırsa bir çivi çakmamış,tek şampiyonluk almamış bir başkan olarak tarihe geçecek çok kötü hatıralarla anılacaktır Ama çekilir veya seçilemez ise-kendisi için çok daha uygun şartlarda-F.Bahçe için alternatif olmaya devam edecektir.

11- Eğer yine hırsına yenik düşüp, çekilmeyi iradesiyle gerçekleştirmez ise umarım F.Bahçe Kongre üyeleri bunu oylarıyla sağlarlar Zira durum değerlendirmesi/analiz yapabilen herkes 2018 sonrası gelişmelerin ne olacağını nasıl öngörmüşse önümüzdeki dönemi de tahmin edebilmektedir.