Son 15 Yıl

Bir kaç gündür başka bir bakış açısıyla son 15 yılımızı düşündüm;sizlerle de paylaşmak istedim
Son 15 Yıl

Bir kaç gündür başka bir bakış açısıyla son 15 yılımızı düşündüm;sizlerle de paylaşmak istedim.

2010-2011 sezonunda kurulan kumpastan önce dönemin savcılarına FB formalı maçlar düzenletilmiş, federasyon başkanı da süpriz bir şekilde FB eski yönetim kurulu üyesi seçilmiş malum kumpas düzenlenmişti.

Ergenekon ve Balyoz davalarında sürekli FB maçlarında görmeye alıştığımız genel kurmay başkanı dahil kuvvet komutanları tutuklanmış, Aziz beyi de Ergenekon’ un kasası imaları yapılmış;olaya bir şekilde camiayı çekmişlerdi.

Kara para aklama olaylarıyla adı geçen Engin Polat-Dilan Polat soruşturmadan kısa bir süre önce camianın içine sokulmuş, voleybol şubesine sponsor yapılmış, senelerdir loca sırası bekleyenler olmasına rağmen loca verilmiş, stadyumda her maç reklamları dönmüştü. Bu olayda da bi şekilde FB işin içine sokuldu.

Gelelim asıl meseleye.Hepimiz biliyoruz ki İngiltere gibi bir ülkede futbol takımı almak,bu yatırımları yapmak, Türkiye ekonomisinde bir iş adamı için zor hatta imkansız projeler.Acun Ilıcalı’nın bu servetini Tv üzerinden kazanabileceği gerçeği de bildiğimiz matematiğe aykırı. Seçim zamanı Aziz beyde onunla ilgili bazı pis ilişkilerden bahsetti,hepimizde biliriz ki Aziz bey boş konuşmaz. Benim öngörüm bu paranın yasa dışı bahis ve silah kaçakçılığından geldiği ve malum kişinin de maşa olduğu.Bu olay yakın zamanda patlayacak ve biz yine başrolde olacağız, tüm korkum o.