Lider Olabilmek

Fatih Toksoy
Lider Olabilmek

Ülkemizin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü her alanda gücü, aidiyeti ve mücadeleyi temsil eder. Adaletsizliklerin ve haksızlıkların yaşandığı her dönem ve her ortamda bu kimlik hep ön plana çıkmıştır.

Adaletsizlik ve haksızlık karşısında verilecek mücadelelerin devamı beraberinde ciddi bir liderlik vasfı da gerektirir. Birbirinden farklı görüşlere sahip insanları hükmettiği gücü farkında olarak aynı çatı altında toplayabilmek önemli bir liderlik becerisidir. Fenerbahçe Spor Kulübünü yönetmek bir idareci ya da yöneticiden çok Liderlik yeteneklerinin ön plana çıkacağı asil bir görevdir. Sevdaları uğruna haksızlıklara karşı size muhalif olanları bile yanınıza alabilecek bir ateşten gömlektir o liderlik.

Liderlik;korkusuzca bu renklere kalkan olarak “Memleket elden gidiyor” diyebilmek, ya da herkes kaçtı derken yurda dönüp “Buradayım” diyebilmektir. İşte bu kudrettir bizleri en zor günlerde bile birbirimize bağlayan ve tek ses meydanlarda haykırmamızı sağlayan.

Liderlik; size inananların inancını icraatlarınız ve verdiğiniz sözleri yerine getirmekle daima diri tutmaktır.

Liderlik başarılar ve mücadelelerle devraldığınız meşaleyi daima daha da yukarıya taşıyabilmektir.

Liderlik; Fenerbahçe Spor Kulübü’nün her daim genlerinde olan güç, aidiyet ve mücadeleyi en kötü günlerde bile diri tutarak camiayı bu etkenlerin etrafında toplayabilmek ve kara bulutları dağıtabilmektir.

Liderlik; yeri geldiğinde sevdan uğruna gözünü kırpmadan korkusuzca herkese karşı dimdik durmak ve her görüşten insanların olduğu peşinizdeki kitleyi buna inandırabilmektir.

Zafer gücünü doğru orantıda kullanabilmekte saklıdır.

Sevgiler