Gücümüz Üstümüzde

Gücümüz Üstümüzde
Gücümüz Üstümüzde

Geride bıraktığımız sezonun Türkiye Süper Ligi ve Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe Beko Basketbol Takımımızla, 2023-2024 sezonunu mücadele ettiği dört kulvarda da şampiyonluklarla noktalayan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın yeni sezon formaları “Gücümüz Üstümüzde” sloganıyla sosyal medya hesaplarından tanıtıldı. Yeni sezon formaları 1 Ekim’den itibaren satışta olacak.

2024-2025 sezonunda üç farklı formayla tüm kulvarlarda mücadele etmeye hazırlanan Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın ilk forması sarı lacivertli renklerin vazgeçilmezi, kulübümüzün ruhunun en güçlü yansıması olan çubuklu formamız olacak.

Fenerbahçe Beko’nun 2024-2025 sezonundaki en heyecan verici formalarından biri olan ve kulübümüzün renklerinden lacivertin asaletinin yansıdığı formamız sarı lacivertli ekibimizin ikinci forması olarak sahada yer alacak.

Yeni sezonda sarı mirasımızı zenginleştirmek için son ana kadar mücadele edecek Erkek Basketbol Takımı oyuncularımızın sırtında taşıyacağı son formamızın rengi ise sarı olacak.

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımımızın üç formasının ilki de kulübümüzün bir klasiği olan çubuklu forması.