Bu Sezon Fenerbahçe’ nin Sezonu Olacak

Olimpiyatlara en çok sporcu gönderen kulüp Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları'na toplamda 27 sporcu göndererek tarih yazdı.
Bu Sezon Fenerbahçe’ nin Sezonu Olacak

Olimpiyatlara en çok sporcu gönderen kulüp Fenerbahçe oldu. Fenerbahçe, Paris 2024 Yaz Olimpiyatları’na toplamda 27 sporcu göndererek tarih yazdı. Bu sporcular, atletizmden boksa, yüzmeden yelkene kadar çeşitli branşlarda mücadele edecek.

Ersus Şaşma, Alperen Acet, Kayhan Özer, Özkan Baltacı, Eda Tuğsuz (Atletizm), Buse Naz Çakıroğlu, Busenaz Sürmeneli, Hatice Akbaş, Samet Gümüş (Boks), Elis Özbay (Kürek), Sibel Altınkaya (Masa tenisi), Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Melissa Vargas, Meliha Diken, Gizem Örge (Voleybol), Kuzey Tunçelli, Ecem Dönmez, Gizem Güvenç, Zehra Duru Bilgin (Yüzme), Yiğit Yalçın Çitak, Merve Vatan, Derin Atakan, Beste Kaynakçı, Alican Kaynar, Deniz Çınar, Lara Nalbantoğlu (Yelken).

Olimpiyatlara katılan bu sporcularımız alacakları madalyalarla ülkemizin adını tüm Dünya’ya duyuracaklarından emin olarak onlara başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü bir spor kulübüdür, 9 amatör branşla Türk sporuna katkı için genç sporcular yetiştirmektedir. Fenerbahçe de önceki Başkan Aziz Yıldırım’ın attığı adımlarla amatör şubelere yapılan yatırımlar, Ali Koç yönetiminin destekleriyle devam ederek bugün de meyvelerini vermektedir. Voleybol milli takımımız Çin milli takımını 3-2 yenerek tarihinde ilk kez yarı finale kaldı. Uzun süredir başarı grafiğini sürekli yükselten Milli takımımız Olimpiyatlarda altın madalya ya koşuyor.

Fenerbahçe futbol takımı Mourinho yönetiminde şampiyonlar ligi 2. Ön eleme gurubunda İsviçre’nin Lugano takımını eleyerek bir üst tura yükseldi. Burada rakip Lille. 6 Ağustos Salı günü Fransa da 3. Eleme turunda karşılaşacak. Fenerbahçe takımına şimdiden başarılar dileriz.

Mourinho yönetiminde sezona başlayacak olan Fenerbahçe futbol takımın da hedef şampiyonluk. Eksik bölgelere hocanın isteği talebinde transferler yapılmaya devam ediyor. Taraftar ve camiamız şampiyonluk yolunda şimdiye kadar olmadığı şekilde beklenti içinde.

Beşiktaş Galatasaray’ı farklı bir skorla 5-0 yenerek Süper kupanın sahibi oldu. Bu sonuç en fazla Fenerbahçelileri sevindirdi. Galatasaray’ı şampiyon yapan, her daim kollayan, TFF eski Başkanı Mehmet Büyükekşi yönetiminin görevde olmaması, futbol da adaletin sağlandığı görüşü benimsendi.

Sosyal medya da bu konu da reyting rekoru kırıldı. Bir taraftan da Fenerbahçeliler Allahtan 6-0 olmadı diye sevindi. Büyükekşi yönetiminin GS lehinde yanlı davranışları uzun bir süreden beri devam etmekteydi. Kulüplerin seçim de kullandığı oylarla bu yönetimin görevi son buldu, yaptıkları adaletsizliklerde yanlarına kar kaldı.